Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
12.12.2019

До суду скеровано обвинувальний акт стосовно 3 членів злочинного угруповання, які збували на Черкащині амфетамін

Прокуратурою Черкаської області затверджено та скеровано до суду обвинувальний акт стосовно членів організованої групи, які обвинувачуються у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 3 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) та ч. 3 ст. 311 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання прекурсорів) Кримінального кодексу України.

Установлено, що члени злочинного угруповання, до складу якого входило 3 жителі м. Сміла, з березня 2019 року до 20.09.2019, на території м. Сміла займалися злочинною діяльністю, пов’язаною з виготовленням, зберіганням з метою збуту та збутом психотропної речовини – амфетаміну, а також незаконним придбанням та зберіганням прекурсору – фенілнітропропену з метою його використання для виготовлення психотропної речовини – амфетаміну.

Діяльність організованої групи припинена працівниками прокуратури області спільно з Управлінням СБ України в Черкаській області. 

Довідково: зловмисникам загрожує покарання до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Прес-служба прокуратури Черкаської області

кількість переглядів: 1502