Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
05.12.2019

Оголошено підозри 3 членам злочинного угруповання, які збували на Черкащині наркотичні та сильнодіючі лікарські засоби

Прокуратурою Черкаської області 3 членам організованої групи повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 3 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) та ч. 4 ст. 321 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, перевезення, пересилання, зберігання з метою збуту або збут отруйних чи сильнодіючих речовин або отруйних чи сильнодіючих лікарських засобів) Кримінального кодексу України.

Установлено, що члени злочинного угруповання, до складу якого входило троє мешканців м. Чигирин Черкаської області, з грудня 2018 року до 11.06.2019, на території м. Черкаси та м. Сміла займалися злочинною діяльністю, пов’язаною з придбанням, зберіганням з метою збуту та збутом наркотичного засобу – метадону, психотропної речовини – амфетаміну та пігулок, які містять в своєму складі сильнодіючі лікарські засоби – димедрол та зопіклон.

Діяльність організованої групи припинена працівниками прокуратури області та ГУНП в Черкаській області. 

Довідково: санкцією ч. 3 ст. 307 КК України передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 9 до 12 років з конфіскацією майна, санкцією ч. 4 ст. 321 КК України передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 10 років. 

Прес-служба прокуратури Черкаської області

кількість переглядів: 1376