Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
25.10.2019

На Черкащині затримано працівника патрульної поліції за підозрою в одержанні неправомірної вигоди (ФОТО)

Прокуратурою Черкаської області здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні, яке розслідується слідчими Державного бюро розслідувань за фактом вимагання та одержання неправомірної вигоди, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України.

У четвер, 24 жовтня 2019 року, правоохоронці викрили працівника відділу безпеки дорожнього руху Управління патрульної поліції в Черкаській області ДПП НПУ під час одержання неправомірної вигоди у розмірі 4 тис грн за прискорення отримання дозвільних документів на здійснення господарської діяльності. 

Відразу після одержання неправомірної вигоди правоохоронця затримано в порядку ст. 208 КПК України.

Слідчо-оперативні заходи проведено спільно прокурорами, слідчими Державного бюро розслідувань й оперативними співробітниками Черкаського управління Департаменту внутрішньої безпеки Національної поліції України.

На цей час у кримінальному провадженні проводяться необхідні першочергові слідчі та процесуальні дії, спрямовані на повне, всебічне та неупереджене з’ясування всіх обставин події, повідомлення особі про підозру та обрання запобіжного заходу.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Прес-служба  прокуратури Черкаської області

кількість переглядів: 2206