Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
27.08.2019

Прокуратурою внесено апеляційну скаргу на рішення суду щодо зміни запобіжного заходу обвинуваченому в організації вбивства Василя Сергієнка

У четвер, 22.08.2019, в Городищенському районному суді Черкаської області колегією суддів змінено запобіжний захід організатору замовного викрадення та вбивства журналіста й відомого громадського діяча Василя Сергієнка, з тримання під вартою на цілодобовий домашній арешт із застосуванням електронного засобу контролю.

Прокуратура Черкаської області категорично не згодна з ухвалою суду в частині зміни обвинуваченому в особливо жорстоких злочинах запобіжного заходу, а тому, займаючи принципову позицію, прокурорами в кримінальному провадженні на вказане судове рішення внесено апеляційну скаргу.

Нагадаємо, що 16.05.2017 співробітниками Головного управління Національної поліції в Черкаській області та Департаменту карного розшуку Національної поліції України за процесуального керівництва прокуратури Черкаської області під час проведення комплексу слідчих та оперативно-розшукових заходів  у м. Київ затримано 47-річного місцевого жителя, який підозрюється в організації резонансного викрадення та вбивства журналіста Василя Сергієнка. Тривалий час зловмисник переховувався від слідства та перебував у розшуку.

На цей час судовий розгляд триває, його хід перебуває на контролі прокуратури області.
                                           
Прес-служба прокуратури Черкаської області

кількість переглядів: 1325