Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
23.08.2019

Прокурорів Черкащини привітали з нагоди Дня Незалежності України

Сьогодні, напередодні великого національного свята українського народу, виконувач обов’язків прокурора Черкаської області Володимир Павленко привітав працівників органів прокуратури області з 28 річницею незалежності України.

У своєму привітанні він зазначив, що це свято відображає давнє прагнення нашого народу до свободи й самовизначення. Це не просто День народження держави, це також день, коли варто думати про майбутні покоління, усвідомлювати відповідальність перед історією, адже великі події осягаються на відстані, з плином часу. Творення історії України, її сьогодення і майбутнього – обов’язок кожного з нас, усього народу.

Цього дня згадаємо нелегкі моменти української історії, зокрема війну на Донбасі, яка триває вже не один рік, та мужніх українських захисників, які ведуть боротьбу за незалежність, суверенність кордонів Батьківщини. Вічна пам’ять і нашим воїнам, які полягли за свободу України.

З нагоди річниці Незалежності Володимир Павленко побажав усім сили, правди, світлого майбутнього та миру.

Наказами  Генерального прокурора України та прокурора області заохочено окремих працівників органів прокуратури області з нагоди свята та за сумлінне виконання службових обов’язків, професіоналізм і досягнення позитивних результатів у роботі.

Прес-служба прокуратури Черкаської області

 

кількість переглядів: 1435