Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
23.07.2019

До 7 років позбавлення волі засуджено раніше судимого зловмисника, який вчинив розбійний напад

За принципової позиції Золотоніської місцевої прокуратури вироком Канівського міськрайонного суду Черкаської області жителя м. Канева визнано винним у вчинені кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України.

Установлено, що 35-річний житель м. Канева в січні 2019 року після спільного розпиття спиртних напоїв з потерпілим, з метою помсти останньому, через ревнощі заманив потерпілого у безлюдне місце – до містка поблизу р. Лимарка, що в м. Каневі Черкаської області, та, застосовуючи насильство, небезпечне для життя та здоров’я, вчинив напад на потерпілого і заволодів його майном.

У судовому засіданні причетність чоловіка до кримінального правопорушення в повному обсязі доведено прокурором, який ураховуючи ступінь суспільної небезпеки вчиненого злочину та особу підсудного, неодноразово судимого, в тому числі і за вчинення розбійного нападу, просив суд призначити йому покарання у вигляді 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Вироком суду обвинуваченого засуджено до 7 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

На цей час вирок суду не вступив в законну силу й вивчається прокуратурою на предмет законності та наявності підстав для оскарження через його невідповідність ступеню тяжкості скоєного кримінального правопорушення та особі обвинуваченого внаслідок м’якості.
       
Прес-служба прокуратури Черкаської області

 

кількість переглядів: 1750