Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
23.07.2019

За низку корисливих злочинів жителя Шполянщини засуджено до 6 років 10 місяців позбавлення волі

Смілянською місцевою прокуратурою забезпечено процесуальне керівництво та підтримано публічне обвинувачення в кримінальному провадженні за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ч.ч. 2, 3 ст. 185 КК України (крадіжка, вчинена повторно, поєднана з проникненням до житла чи іншого володіння особи).

Слідством установлено, що житель Шполянщини, який раніше притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення злочинів проти власності, протягом 2018 року вчинив 7 крадіжок з приватних домоволодінь та автомобілів громадян.

За принципової позиції Смілянської місцевої прокуратури вироком Шполянського районного суду Черкаської області зловмисника визнано винним  у вчиненні зазначених кримінальних правопорушень та засуджено до покарання у вигляді 6 років 10 місяців позбавлення волі.

На цей час вирок суду не набрав законної сили, триває строк апеляційного оскарження вказаного рішення.

Крім того, Смілянською місцевою прокуратурою підтримується публічне  обвинувачення стосовно вказаної особи за вчинення ряду інших корисливих злочинів. Обвинувальний акт у вказаному провадженні розглядається Городищенським районним судом Черкаської області.
       
       
Прес-служба прокуратури Черкаської області

кількість переглядів: 1544