Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
10.07.2019

На Черкащині припинено діяльність групи наркоторговців

Прокуратурою Черкаської області здійснюється процесуальне керівництво в кримінальному провадженні за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст. 307 (незаконний збут наркотичних та психотропних засобів).

У ході досудового розслідування 09.07.2019 працівниками управління стратегічних розслідувань та слідчими слідчого управління Головного управління Національної поліції в Черкаській області викрито групу осіб, які займалися систематичним збутом психотропної речовини, обіг якої обмежено – амфетамін, в м. Черкаси.

Під час обшуку вилучено близько 500 грамів психотропної речовини, пакети для розфасовки вказаної речовини, електронні ваги, грошові кошти, які залучались для проведення оперативної закупки, та близько 30 тисяч гривень, отриманих від незаконної діяльності.

На цей час затримано 5 осіб в порядку ст. 208 КПК України після вчинення ними злочину.

Слідчими та прокурорами готується повідомлення про підозру за ч. 2 ст. 307 КК України та клопотання до суду про застосування до підозрюваних запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Довідково: санкцією ч. 2 ст. 307 КК України передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 6 до 10 років з конфіскацією майна.

Прес-служба прокуратури Черкаської області

кількість переглядів: 2124