Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
10.07.2019

Жителю Монастирищенського району, який наніс тілесні ушкодження працівникові правоохоронного органу обрано запобіжний захід

Монастирищенським відділом Уманської місцевої прокуратури здійснюється процесуальне керівництво в кримінальному провадженні стосовно жителя Монастирищенського району, який підозрюється у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 345 (умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу легких або середньої тяжкості тілесних ушкоджень у зв’язку з виконанням цим працівником службових обов’язків) Кримінального кодексу України.  

На підставі зібраних достатніх доказів 27-річному жителю Монастирищини, який наніс ножове поранення працівнику Монастирищенського ВП Уманського ВП ГУНП в Черкаській області, повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 345 КК України.

Ухвалою Монастирищенського районного суду Черкаської області від 09.07.2019 задоволено клопотання слідчого та зловмиснику обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

На цей час досудове розслідування в указаному кримінальному провадженні триває, проводяться першочергові слідчі (розшукові) дії, спрямовані на повне, всебічне та неупереджене з’ясування всіх обставин кримінального правопорушення.

Довідково: санкція статті передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк до 5 років або позбавлення волі на той самий строк.

 

Прес-служба  прокуратури Черкаської області

кількість переглядів: 2248