Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
18.06.2019

У Черкаському районі правоохоронцями припинено незаконну діяльність наркоторговця

Прокуратурою Черкаської області здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом незаконного збуту наркотичних засобів та психотропних речовин жителем Черкащини, за ознаками вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 307 КК України.

У рамках здійснення досудового розслідування в зазначеному провадженні  13.06.2019, за процесуального керівництва прокуратури Черкаської області працівниками Управління протидії наркозлочинності та слідчими слідчого управління Головного управління Національної поліції в Черкаській області викрито особу, яка виготовляла та зберігала з метою збуту психотропну речовину, обіг якої обмежено – амфетамін, в одному з сіл Черкаського району.

Під час обшуку вилучено 2 поліетиленові пакети з психотропною речовиною у великих розмірах, прекурсори та спеціальне обладнання для її виготовлення.

Зловмисника затримано в порядку ст. 208 КПК України безпосередньо на місці вчинення злочину.

Довідково: санкцією ч. 2 ст. 307 КК України передбачено покарання у вигляді позбавленням волі на строк від 6 до 10 років з конфіскацією майна.

Прес-служба прокуратури Черкаської області

кількість переглядів: 1551