Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
14.06.2019

Затримано працівника лісництва за підозрою в незаконній реалізації лісового матеріалу (ФОТО)

Під процесуальним керівництвом прокуратури Черкаської області та Звенигородської місцевої прокуратури слідчими слідчого відділу Тальнівського відділення поліції Звенигородського відділу поліції ГУНП в Черкаській області у скоординованій співпраці з працівниками Управління Служби безпеки України в Черкаській області 13.06.2019 викрито злочинні дії та в порядку ст. 208 КПК України затримано майстра лісу Поташського лісництва державного підприємства «Уманське лісове господарство», який запровадив незаконну схему реалізації лісової продукції без проведення належної процедури та складання відповідних документів, вимагаючи грошові кошти.

Так, вчора затриманий отримав від громадянина грошові кошти у розмірі 4600 грн. за придбання одного вантажного автомобілю лісового матеріалу. Загалом лісник незаконно реалізував 3 вантажні автомобілі лісової продукції, за що отримав 13800 грн.

За вказаним фактом розслідується кримінальне провадження, в рамках якого проводяться необхідні першочергові процесуальні (слідчі) дії, спрямовані на повне, всебічне та неупереджене з’ясування всіх обставин події, повідомлення затриманому про підозру та обрання запобіжного заходу.

 

 

Прес-служба  прокуратури Черкаської області

   
   

 

 

кількість переглядів: 1967