Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
04.06.2019

Викрито головного інженера Черкаського районного РЕМ, який підозрюється у вимаганні неправомірної вигоди (ФОТО)

Черкаською місцевою прокуратурою спільно зі слідчими Черкаського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Черкаській області, Управління Служби безпеки в Черкаській області та працівниками внутрішньої безпеки обленерго 03.06.2019 затримано головного інженера Черкаського районного РЕМ під час отримання неправомірної вигоди за безперешкодне погодження проекту та подальше підключення електронних мереж.

Зазначену особу затримано в порядку ст. 208 КПК України на гарячому безпосередньо під час одержання обумовленої грошової суми в розмірі 5 тис. грн., які вилучено в ході огляду місця події.

За вказаним фактом розслідується кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою, за попередньою змовою групою осіб) Кримінального кодексу України.

На цей час у кримінальному провадженні проводяться необхідні першочергові слідчі та процесуальні дії, спрямовані на повне, всебічне та неупереджене з’ясування всіх обставин події, вирішується питання щодо повідомлення службовій особі про підозру та обрання запобіжного заходу.

Довідково: санкція ч. 3 ст. 368 КК України передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від 5 до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років, з конфіскацією майна.

Прес-служба  прокуратури Черкаської області

   

кількість переглядів: 2019