Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
22.05.2019

До суду скеровано обвинувальний акт у кримінальному провадженні за фактом незаконної діяльності АЗС

Лисянським відділом Звенигородської місцевої прокуратури за результатами досудового розслідування затверджено та до суду скеровано обвинувальний акт стосовно особи, яка зобов’язана була дотримувати правила безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою на одній із газозаправній станції, розташованої в смт. Лисянка.

Слідством установлено, що газозаправний пункт функціонував без передбачених чинним законодавством дозволів на виконання робіт підвищеної небезпеки й експлуатацію устаткування підвищеної небезпеки, що створює загрозу загибелі людей та настання інших тяжких наслідків.

Дії обвинуваченого кваліфіковано за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 272 (порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою) Кримінального кодексу  України.

Довідково: за вчинене правопорушення особі загрожує штраф від двох тисяч до трьох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або позбавлення права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років, або виправні роботи на строк до 2 років.

 

Прес-служба  прокуратури Черкаської області

кількість переглядів: 1294