Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
17.05.2019

У Черкасах затримано молоду жінку, яка займалася незаконним збутом психотропних речовин

Прокуратурою Черкаської області здійснюється процесуальне керівництво в кримінальному провадженні за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст. 307 (незаконний збут наркотичних та психотропних засобів) Кримінального кодексу України.

У ході досудового розслідування 16.05.2019 слідчими слідчого управління Головного управління Національної поліції затримано в порядку ст. 208 КПК України 21 - річну жительку м. Черкаси після продажу нею психотропної речовин - амфетамін.

Крім того, правоохоронцями в особистих речах підозрюваної виявлено та вилучено 11 згортків з психотропною речовиною та заздалегідь ідентифіковані гроші, які залучались для проведення оперативної закупки вказаної речовини.

На цей час тривають першочергові слідчі (розшукові) дії, у тому числі негласні слідчі (розшукові) дії, направлені на документування вказаного злочину, встановлення всіх обставин його вчинення та викриття осіб, які причетні до його скоєння. 

Слідчими та прокурорами готується повідомлення про підозру за ч. 2 ст. 307 КК України та клопотання до суду про застосування до підозрюваної запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Довідково: санкцією ч. 2 ст. 307 КК України передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 6 до 10 років з конфіскацією майна.

Прес-служба прокуратури Черкаської області

кількість переглядів: 1424