Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
23.04.2019

До суду скеровано обвинувальний акт стосовно службової особи Черкаської ОДА та керівника підприємства, які обвинувачуються в заволодінні бюджетних коштів

Смілянською місцевою прокуратурою затверджено та скеровано до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні за обвинуваченням службової особи структурного підрозділу Черкаської облдержадміністрації та керівника підрядної організації у  вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 4 ст. 191 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем), ч. 1 ст. 366 (службове підроблення)  Кримінального кодексу України.

Слідством установлено, що наприкінці 2015 року вказані особи за попередньою змовою склали завідомо неправдиві офіційні документи та заволоділи бюджетними коштами в сумі близько 276 тис. грн. під час виконання робіт по реконструкції водозабірних свердловин на Смілянському родовищі підземних вод у м. Сміла.

Довідково: за вчинене обвинуваченому загрожує від 5 до 8 років позбавлення волі з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років та з конфіскацією майна.   

Прес-служба  прокуратури Черкаської області

кількість переглядів: 1907