Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
19.04.2019

Арештовано колишнього працівника поліції, з вини якого в ДТП постраждали жителі Черкащини

За клопотанням прокурора прокуратури Черкаської області Придніпровським районним судом м. Черкаси взято під варту колишнього працівника поліції, який підозрюється у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Так, підозрюваний 08.02.2018, керуючи автомобілем на дамбі в районі с. Благодатне Золотоніського району, порушивши вимоги Правил дорожнього руху України, здійснив зіткнення з іншим автомобілем, внаслідок чого двоє людей отримали середньої тяжкості та тяжкі тілесні ушкодження.

Вказана особа тривалий час переховувалася від слідства та перебувала у розшуку.

Наразі вживаються заходи для завершення досудового розслідування та прийняття у кримінальному провадженні остаточних процесуальних рішень.

Довідково: за вчинене підозрюваному загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 8 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3 років або без такого.

Прес-служба  прокуратури Черкаської області

кількість переглядів: 1789