Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
08.04.2019

У прокуратурі на семінарі обговорили питання організації роботи з розгляду та вирішення звернень (ФОТО)

З метою належної організації роботи з розгляду та вирішення звернень, депутатських документів, особистого прийому громадян і забезпечення доступу до публічної інформації в органах прокуратури 05.04.2019 прокуратурою Черкаської області в приміщенні Черкаської місцевої прокуратури проведено семінар, у роботі якого взяли участь начальник відділу організації прийому громадян, розгляду звернень та запитів прокуратури області Юлія Катернога, новопризначений керівник місцевої прокуратури Андрій Замотайло, його заступники та прокурори місцевої прокуратури.

Відкриваючи семінар, начальник відділу Юлія Катернога наголосила на необхідності належної організації роботи з розгляду звернень в місцевих прокуратурах, звернувши увагу на застосуванні найбільш оптимальних шляхів практичної реалізації прокурорської діяльності при роботі зі зверненнями громадян згідно з положеннями Законів України «Про прокуратуру», «Про звернення громадян», Кримінального процесуального кодексу України.

Під час заходу працівникам місцевої прокуратури оголошено рекомендації та практичні поради задля підвищення ефективності роботи з розгляду й вирішення звернень, депутатських документів, запитів на отримання публічної інформації, озвучено напрацьовані теорією та вивірені практикою організаційно-правові засади вивчення існуючих проблем, порядок документального оформлення результатів роботи прокурора.

Крім того, висвітлено актуальні та проблемні питання, які виникають при здійсненні первинного обліку роботи прокурорів і складанні статистичної звітності.

Після семінару з прокурорами місцевої прокуратури проведено своєрідний залік, на якому моделювались поширені ситуації при здійсненні особистого прийому громадян, розгляду їх звернень, звернень депутатів усіх рівнів і адвокатських запитів. Під час заліку підвищено професійний рівень учасників, проведено обмін думками та досвідом щодо найбільш ефективного розв’язання прокурорами проблем відвідувачів.

Прес-служба прокуратури Черкаської області

   

кількість переглядів: 1895