Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
05.04.2019

Обвинувальний акт стосовно чоловіка, який обвинувачується у вбивстві жителя м. Умань, скеровано до суду

Уманською місцевою прокуратурою до суду скеровано обвинувальний акт стосовно жителя м. Умань, який обвинувачується у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство), ч. 2 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів), ч. 1 ст. 317 (організація або утримання місць для незаконного вживання, виробництва чи виготовлення наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.

Слідством установлено, що 10.01.2019 зловмисник, перебуваючи в м. Умань за місцем свого проживання, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, на грунті раптово виниклих неприязних відносин, умисно наніс чисельні удари кулаками рук по різних частинах тіла жителю Уманщини, а також декілька ударів скляною пляшкою в область голови потерпілого, від чого останній помер. 

Крім того, обвинувачений незаконно придбав та зберігав за місцем свого проживання наркотичний засіб, який в подальшому збував місцевим жителям, а також надавав приміщення своєї квартири для його вживання.  

Довідково: за вчинення кримінальних правопорушень особі загрожує  покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років з конфіскацією майна.

Прес-служба  прокуратури Черкаської області

кількість переглядів: 1645