Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
03.04.2019

Справу стосовно 2 зловмисників, які обвинувачуються у вбивстві жителя м. Жашків, передано до суду

Під процесуальним керівництвом прокурорів Уманської місцевої прокуратури завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні та до суду скеровано обвинувальний акт стосовно двох осіб, обвинувачених у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених п.п. 6, 12 ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство), ч. 4 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України.

У ході досудового розслідування встановлено, що 17.12.2018, близько 01 год. 00 хв., двоє зловмисників, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, за попередньою змовою, з корисливих мотивів, з метою заподіяння смерті іншій людині, шляхом розбиття віконного скла дверей веранди проникли в житловий будинок одного з місцевих жителів м. Жашків, де із застосуванням до нього насильства, яке виразилось у нанесенні ударів по різних частинах тіла, заподіяли йому смерть. Після цього заволоділи майном і грошовими коштами потерпілого в сумі майже 5 тис. грн.

Довідково: за вчинення кримінальних правопорушень обвинуваченим загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 10 до 15 років або довічне позбавлення волі, з конфіскацією майна.

 

Прес-служба  прокуратури Черкаської області

 

кількість переглядів: 1954