Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
02.04.2019

До суду скеровано обвинувальний акт стосовно керівника відділу Головного управління ДФС у Черкаській області (ФОТО)

Уманською місцевою прокуратурою затверджено та скеровано до суду обвинувальний акт стосовно  начальника одного з відділів Головного управління ДФС у Черкаській області, якого 27.12.2018 затримано в м. Черкаси під час отримання від суб’єкта підприємницької діяльності неправомірної вигоди в розмірі 5 тис. грн. за невтручання в господарську діяльність.

Дії обвинуваченого кваліфіковано за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою, за попередньою змовою групою осіб) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, що незаконні дії посадовця викрито Уманською місцевою прокуратурою спільно з працівниками Головного управління внутрішньої безпеки ДФС України та Управління Служби безпеки України в Черкаській області.

Наразі прокуратурою вживаються заходи для забезпечення розгляду справи в суді в розумні строки.

Довідково: санкція ч. 3 ст. 368 КК України передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від 5 до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років, з конфіскацією майна.

Прес-служба  прокуратури Черкаської області

кількість переглядів: 1592