Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
21.03.2019

До суду скеровано обвинувальний акт стосовно 4 членів злочинного угруповання, які збували черкасцям особливо небезпечні наркотичні засоби

Прокуратурою Черкаської області затверджено та до суду скеровано обвинувальний акт у кримінальному провадженні за обвинуваченням 4 членів організованої групи у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.

Слідством установлено, що члени злочинного угруповання, до складу якого входило 4 жителі м. Черкаси, з березня 2018 року до грудня 2018 року, на території м. Черкаси займалися злочинною діяльністю, пов’язаною з придбанням, виготовленням, зберіганням, перевезенням з метою збуту та збутом особливо небезпечних наркотичних засобів – ацетильованого опію та концентрату з макової соломи.   

Діяльність організованої групи припинена працівниками прокуратури області спільно з Управлінням протидії наркозлочинності ГУ НП в Черкаській області. 

Довідково: за вчинене зловмисникам загрожує до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна. 

Прес-служба  прокуратури Черкаської області

кількість переглядів: 1870