Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
18.03.2019

До 10 років позбавлення волі засуджено зловмисника за сприяння діяльності терористичних організацій

Прокуратурою Черкаської області принципово та в повному обсязі підтримано публічне обвинувачення в кримінальному провадженні за фактом участі особи у терористичних організаціях «Луганська народна республіка» та «Донецька народна республіка» й сприяння їх діяльності, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 258-3 Кримінального кодексу України.

У ході спеціального досудового розслідування, яке здійснювалося слідчим відділом Управління Служби безпеки України в Черкаській області, установлено, що з квітня 2014 року до січень 2016 року обвинувачений вступив і проходив службу в силовому блоці терористичної організації «Луганська народна республіка», а з серпня 2017 проходить службу в силовому блоці терористичної організації «Донецька народна республіка», де здійснює силовий опір військовослужбовцям Збройних Сил України.

Під час спеціального судового провадження Соснівський районний суд м. Черкаси погодився з доводами прокурора, визнав особу винною та призначив покарання у вигляді 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна. 

Прес-служба прокуратури Черкаської області

кількість переглядів: 2236