Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
18.03.2019

У Смілі затримано 2 місцевих жительок за підозрою в наркоторговлі (ФОТО)

Смілянською місцевою прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні, розпочатому за фактом незаконного збуту наркотичних засобів, вчиненого за попередньою змовою двома жительками м. Сміла, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.

В рамках проведення досудового розслідування в указаному кримінальному провадженні, 14.03.2019, під час чергового збуту вказаними особами наркотичних засобів правоохоронцями за місцем їх проживання проведено обшук, під час якого виявлено та вилучено 25 пакетиків з наркотичною речовиною, макову соломку та бойові припаси.

Жительок м. Сміла затримано в порядку ст. 208 КПК України та  повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 307 КК України.

На цей час у кримінальному провадженні проводяться необхідні слідчі та процесуальні дії, спрямовані на повне, всебічне та неупереджене з’ясування всіх обставин події.

Вилучені під час обшуку заборонені речі передані до експертної установи для проведення відповідних досліджень. Наразі до суду скеровано про обрання підозрюваним запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Довідково: за вчинене кримінальне правопорушення підозрюваним загрожує покарання у виді позбавлення волі на строк від 6 до 10 років з конфіскацією майна.

Прес-служба прокуратури Черкаської області

    

кількість переглядів: 1700