Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
27.02.2019

Прокуратура звернулася до суду з позовом у зв’язку з неефективним використанням бюджетних коштів на ремонт черкаських вулиць

Захищаючи інтереси держави в бюджетній сфері, прокуратурою пред’явлено до господарського суду позовну заяву про стягнення з виконавця робіт з капітального ремонту вулиці Смілянської у м. Черкаси понад 1,8 млн. грн. авансового платежу, інфляційних витрат, пені та штрафу через неналежне виконання ним взятого за умовами договору зобов’язання.

Так, під час вивчення стану дотримання вимог чинного законодавств в частині використання бюджетних коштів на ремонт автомобільних доріг обласного центру, Черкаською місцевою прокуратурою виявлено факт неналежного виконання умов відповідного договору, укладеного за результатами публічної закупівлі між Департаментом житлово-комунального комплексу Черкаської міської ради та одним з товариств.

Зокрема, роботи з капітального ремонту вулиці Смілянської у м. Черкаси за договором, у встановлені строки в повному обсязі не виконані, перерахований за рахунок бюджетних коштів аванс не використаний, тому він підлягає поверненню.

За його стягненням, у зв’язку з бездіяльністю розпорядника бюджетних коштів, до суду звернувся прокурор.

Справу за вказаним позовом призначено судом до розгляду.

 

Прес-служба прокуратури Черкаської області

кількість переглядів: 2768