Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
26.02.2019

На Черкащині правоохоронцями викрито групу осіб, яка викрадала дизельне паливо з потягів (ФОТО)

Прокуратурою Черкаської області здійснюється процесуальне керівництво в кримінальному провадженні, розпочатому за фактом таємного викрадення дизельного пального з потягів, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

Завдяки злагодженим діям працівників прокуратури області та Головного управління Національної поліції в Черкаській області 24.02.2019 викрито 3 осіб, жителів Смілянського району, які упродовж тривалого часу викрадали пальне з потягів, що належать АТ «Укрзалізниця».

У рамках проведення досудового розслідування в указаному кримінальному провадженні правоохоронцями проведено низку обшуків, за результатами яких вилучено близько 5 тон дизельного палива, шланги, заправочний пістолет, двигуни, грошові кошти. 

На цей час досудове розслідування триває, слідчими та процесуальними керівниками вживаються заходи щодо всебічного, повного та неупередженого дослідження обставин вчинення злочину, забезпечення прийняття законного і неупередженого процесуального рішення.

Прес-служба  прокуратури Черкаської області

       

             

 

кількість переглядів: 2022