Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
14.02.2019

До суду скеровано обвинувальний акт стосовно начальника районного сектору з питань пробації

Прокуратурою Черкаської області за наслідками досудового розслідування скеровано до Монастирищенського районного суду обвинувальний акт стосовно керівника одного з районних секторів філії Державної установи «Центр пробації» в Черкаській області, який обвинувачується в умисному неподанні декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, передбаченої Законом України «Про запобігання корупції», та ухилення від декларування майна на суму більш як 1,7 млн. грн.  

Дії обвинуваченого кваліфіковано за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ст. 366-1 (подання суб’єктом декларування завідомо недостовірних відомостей у декларації особи, уповноваженої на виконання функцій місцевого самоврядування, передбаченої Законом України «Про запобігання корупції») Кримінального кодексу України.

Досудове розслідування в зазначеному кримінальному провадженні здійснювалося слідчими слідчого управління ГУНП в Черкаській області за матеріалами Уманської місцевої прокуратури під процесуальним керівництвом працівників прокуратури Черкаської області.

Довідково: за вчинене особі загрожує покарання у вигляді штрафу від двох тисяч п’ятисот до трьох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадських робіт на строк від ста п’ятдесяти до двохсот сорока годин, або позбавлення волі на строк до 2 років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років.

Прес-служба  прокуратури Черкаської області

 

кількість переглядів: 1935