Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
13.02.2019

За несвоєчасне подання декларації до адміністративної відповідальності притягнуто двох посадовців Уманської міської ради

    Органами прокуратури області належно забезпечено участь у розгляді справ про адміністративні правопорушення, пов’язані з корупцією за ч. 1 ст. 172-6 КУпАП (несвоєчасне подання без поважних причин декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування), стосовно головного спеціаліста відділу з питань комунальної власності та земельних відносин та головного спеціаліста відділу з питань цивільного захисту та оборонної роботи Уманської міської ради.

   Установлено, що вказані посадовці без поважних причин несвоєчасно подали щорічну електронну декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування за 2017 рік за формою, що визначається НАЗК.

   За принципової позиції прокурора Уманським міськрайонним судом посадовців визнано винними у вчиненні адміністративних правопорушень та на кожного з них накладено адміністративне стягнення у вигляді штрафу у розмірі 850 грн.


Прес-служба прокуратури Черкаської області

кількість переглядів: 1820