Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
01.02.2019

Обвинувальний акт щодо членів злочинного угрупування, яке займалося збутом незаконно виготовлених алкогольних напоїв скеровано до суду

    Прокуратурою області до суду скеровано обвинувальний акт у кримінальному провадженні щодо трьох жителів м. Черкаси, які обвинувачуються у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 3 ст. 28, ч. 1 ст. 204 КК України (незаконне зберігання та збут незаконно виготовлених алкогольних напоїв, вчинені організованою групою).

   Нагадуємо, що члени злочинного угруповання, в період часу з квітня по грудень 2018 року організували в гаражному приміщені зберігання незаконно виготовлених лікеро-горілчаних виробів, та у подальшому збували їх жителям міста.

    У ході проведення обшуків у вказаному кримінальному провадженні виявлено та вилучено незаконно виготовлену алкогольну продукцію на загальну суму 1 730 000 гривень.

    Діяльність організованої групи припинено прокуратурою області спільно з працівниками Головного управління ДФС у Черкаській області.

   За вчинене чоловікам загрожує покарання у вигляді штрафу від 500 (п'ятисот) до 1050 (тисячі п'ятдесяти) неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеження волі на строк до 3 (трьох) років, з конфіскацією незаконно виготовленої продукції.

Прес-служба прокуратури Черкаської області

кількість переглядів: 1509