Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
22.01.2019

Винесено обвинувальний вирок щодо власника автозаправної станції, яка діяла без дозволів на виконання робіт підвищеної небезпеки

    Смілянською місцевою прокуратурою здійснювалось процесуальне керівництво та підтримувалось публічне обвинувачення у кримінальному провадженні за обвинуваченням керівника автозаправної станції, розташованої в м. Сміла, у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 272 КК України (порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою).

    Установлено, що чоловік організував діяльність автозаправного пункту без передбачених чинним законодавством, зокрема ст. 21 Закону України «Про охорону праці», дозволів на виконання робіт підвищеної небезпеки й експлуатацію устаткування підвищеної небезпеки, що створює загрозу загибелі людей та настання інших тяжких наслідків.

   Вироком Смілянського міськрайонного суду чоловіка визнано винним та останньому призначено покарання у вигляді штрафу у розмірі 150 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.


Прес-служба прокуратури Черкаської області

кількість переглядів: 2050