Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
16.01.2019

За адміністративні правопорушення, пов’язані з корупцією, до відповідальності притягнуто колишнього командира одного з відділень Державної служби з надзвичайних ситуацій

     Органами прокуратури області належно забезпечено участь у розгляді справ про адміністративні правопорушення, пов’язані з корупцією за ч. 1 ст. 172-6 КУпАП, стосовно колишнього командира одного з відділень Управління Державної служби з надзвичайних ситуацій в Черкаській області.

     Установлено, що колишній посадовець, будучи звільненим у 2017 році, без поважних причин несвоєчасно подав декларацію суб’єкта, який припиняє діяльність, пов’язану з виконанням функцій держави або місцевого самоврядування та декларацію після припинення повноважень особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування за 2017 рік за формою, що визначається НАЗК.

    За принципової позиції прокурора Соснівським районним судом м. Черкаси посадовця визнано винним у вчиненні вказаних правопорушень та на останнього накладено адміністративні стягнення у вигляді штрафу.

Прес-служба прокуратури Черкаської області

кількість переглядів: 1986