Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
16.01.2019

За принципової позиції прокуратури області скасовано виправдувальний вирок стосовно чоловіка, який збував наркотичні засоби в м. Умань

     Апеляційним судом Черкаської області завершено апеляційний розгляд у кримінальному провадженні стосовно раніше судимого жителя  м. Умань, якого вироком Уманського міськрайонного суду Черкаської області виправдано через недоведеність вчинення ним кримінального правопорушення,  передбаченого ч. 2 ст. 307 КК України (незаконне придбання, зберігання з метою збуту, а також збут наркотичних засобів).

     Органом досудового розслідування чоловік обвинувачувався у тому, що придбав, зберігав з метою збуту та в подальшому, перебуваючи в середмісті м. Умань, незаконно збув наркотичний засіб, обіг якого обмежено – метадон загальною масою 4,1 мг.

    Виправдувальний вирок оскаржено в апеляційному порядку прокурором, який здійснював повноваження прокурора у кримінальному провадженні у формі процесуального керівництва досудовим розслідуванням. Участь в апеляційному розгляді вказаного кримінального провадження забезпечено прокуратурою області.

    Суд апеляційної інстанції, погодившись з доводами прокуратури, виправдувальний вирок скасував та ухвалив новий вирок, яким чоловіка визнано винним та засуджено до 6 років та 1 місяця позбавлення волі з конфіскацією всього належного йому майна.

Прес-служба прокуратури Черкаської області

кількість переглядів: 2145