Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
13.12.2018

У Драбівському районі припинено роботу нелегального автогазозаправного пункту (ФОТО)

    Драбівським відділом Золотоніської місцевої прокуратури здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 272 КК України (порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою на виробництві або будь-якому підприємстві особою, яка зобов'язана їх дотримувати, якщо це порушення створило загрозу загибелі людей чи настання інших тяжких наслідків).

    Досудовим розслідуванням встановлено, що в с. Михайлівка Драбівського району суб’єкт господарювання здійснював реалізацію пального без дозволів на виконання робіт підвищеної небезпеки та на експлуатацію машин, механізмів, устаткування підвищеної небезпеки, що може створити загрозу загибелі людей.

    У зв’язку з наведеним прокурорами місцевої прокуратури спільно з працівниками Драбівського відділення поліції проведено огляд земельної ділянки, розташованих на ній приміщень та устаткування.

    У ході огляду вилучено грошові кошти, банківський термінал, касовий апарат та паливо-роздавальні колонки.

    На цей час готується клопотання до суду про накладення арешту на вилучене майно.

   Довідково: за вчинене правопорушення винним особам загрожує до 3 років обмеження волі з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років.

Прес-служба прокуратури Черкаської області

кількість переглядів: 2063