Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
11.12.2018

До суду скеровано обвинувальний акт стосовно колишнього працівника поліції, який причетний до збуту наркотичного засобу на території Чигиринського району

     За результатами досудового розслідування прокуратурою області скеровано до суду обвинувальний акт стосовно колишнього оперуповноваженого сектору кримінальної поліції Чигиринського відділення поліції, який обвинувачується у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 307 КК України (незаконне придбання, зберігання, перевезення з метою збуту, а також незаконний збут особливо небезпечного наркотичного засобу).

     Установлено, що чоловік, перебуваючи на посаді оперуповноваженого, незаконно придбав особливо небезпечний наркотичний засіб, обіг якого заборонено – канабіс, який у подальшому незаконно зберігав та перевозив з метою збуту, після чого незаконно збув.

     Досудове розслідування в указаному кримінальному провадженні здійснювалось слідчим відділом УСБ України в Черкаській області під процесуальним керівництвом прокуратури області.

     За вчинення інкримінованого злочину колишньому правоохоронцю загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 6 (шести) до 10 (десяти) років з конфіскацією майна.

Прес-служба прокуратури Черкаської області

кількість переглядів: 2233