Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
04.12.2018

Скеровано до суду обвинувальний акт стосовно державного інспектора Управління держпраці у Черкаській області, який обвинувачується в одержанні неправомірної вигоди (ФОТО)

За наслідками досудового розслідування Уманською місцевою прокуратурою скеровано до суду обвинувальний акт стосовно державного інспектора Управління держпраці у Черкаській області, який вимагав і отримав від представника суб’єкта господарювання неправомірну вигоду в розмірі 10 тис. грн. за непритягнення до передбаченої законом відповідальності з накладенням штрафних санкцій за наслідками проведеної перевірки на предмет дотримання трудового законодавства.

Дії обвинуваченого кваліфіковано за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, що незаконні дії зазначеної службової особи викрито 06.09.2018 Уманською місцевою прокуратурою спільно з працівниками Управління захисту економіки в Черкаській області Департаменту захисту економіки Національної поліції України та слідчими Уманського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Черкаській області.

Наразі прокуратурою вживаються заходи для забезпечення розгляду справи в суді в розумні строки.

Довідково: за вчинене кримінальне правопорушення чоловіку загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років з конфіскацією майна.

Прес-служба  прокуратури Черкаської області

   

   

кількість переглядів: 1618