Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
03.12.2018

На Уманщині припинено діяльність ще кількох автозаправочних пунктів, які незаконно реалізовували скраплений газ (ФОТО)

У п’ятницю, 30.11.2018, Уманською місцевою прокуратурою спільно з працівниками Управління захисту економіки в Черкаській області Департаменту захисту економіки Національної поліції України, територіального відділу поліції Головного управління Національної поліції України в Черкаській області та контролюючими органами припинено незаконну діяльність мережі автомобільних газозаправних пунктів у м. Умань та Уманському районі, які здійснювали реалізацію скрапленого газу без відповідних дозвільних документів.

Під час обшуків правоохоронцями вилучено документацію, що підтверджує реалізацію скрапленого газу, грошові кошти та газозаправочне обладнання. 

За вказаним фактом зареєстровано кримінальне провадження за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених  ч. 2 ст. 272 (порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою) Кримінального кодексу України.

На цей час у кримінальному провадженні проводяться необхідні першочергові слідчі та процесуальні дії, спрямовані на повне, всебічне та неупереджене з’ясування всіх обставин правопорушення, встановлення повного кола осіб, причетних до незаконної діяльності автозаправочних пунктів.

Довідково: за вчинене правопорушення винним особам загрожує до 5 років обмеження волі або до 8 років позбавлення волі, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років.

Прес-служба  прокуратури Черкаської області

   

кількість переглядів: 2078