Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
29.11.2018

До суду скеровано обвинувальний акт стосовно колишнього правоохоронця, який обвинувачується у вчиненні смертельної ДТП

За наслідками досудового розслідування прокуратурою Черкаської області 28.11.2018 скеровано до суду обвинувальний акт стосовно колишнього начальника сектору превенції територіального відділу поліції Головного управління Національної поліції в Черкаській області, за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст. 286 (порушенні правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило смерть потерпілого) Кримінального кодексу України.

Колишній правоохоронець обвинувачується в тому, що 15.11.2017, перебуваючи за кермом автомобіля «Ауді А4» в стані алкогольного сп’яніння, в порушення вимог Правил дорожнього руху України, рухаючись з перевищенням швидкості, не впорався з керуванням і здійснив зіткнення з вантажним автомобілем, внаслідок чого пасажирка «Ауді А4» отримала тяжкі тілесні ушкодження, які спричинили її смерть.

Довідково: за вчинене особі загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 8 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3 років.

Прес-служба  прокуратури Черкаської області

кількість переглядів: 2121