Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
29.11.2018

Маленькі мрійники взяли участь у конкурсі дитячих малюнків з нагоди професійного свята прокурорів (ФОТО)

Всередині кожного з нас існує загадковий світ мрій. Світ, який відображає прагнення до добра, любові, досконалості та гарних емоцій. І цей світ манить і кличе.

Так, напередодні професійного свята діти працівників прокуратури Черкащини покликані відобразити в малюнках свої думки та запрошені взяти участь у творчому конкурсі на тему: «Я мрію», який кілька років поспіль традиційно проводиться в стінах прокуратури Черкаської області.

Цьогоріч у конкурсі взяли участь більш як 250 дітей працівників прокуратури Черкащини, які із задоволенням продемонстрували уміння відображати свої мрії яскравими кольорами.

Надихаючі образи майбутнього – світлі та оптимістичні. Кому ж їх творити, як не дітям. Своїми чистими та щирими серцями вони старанно і майстерно змалювали бажання. Авторські роботи юних художників живописно виконані кольоровими олівцями, фломастерами, олійними, акварельними фарбами чи гуашшю.

Дитячий світогляд кожної дитини було винагороджено грамотою та подарунком від профспілкової організації, які в урочистій обстановці вручав прокурор області Сергій Овчаренко.

Очільник відомства подякував усім хлопчикам й дівчаткам, які брали  участь у конкурсі, за сонячність, доброту та радість, яку вони нам подарували. Адже радість, що дають нам картини – це радість участі разом з художником у тому процесі пізнання світу, який ми називаємо мистецтвом. А в світі немає людей, байдужих до мистецтва. І нехай День працівників прокуратури стане святом для тих, хто впевнено тримає в руках пензлики та олівці. Хтось творить красу словом, а хтось кольором.

Наприкінці заходу продемонстровано відеоролик, змонтований з малюнків, що дозволило присутнім порадіти талантам малюків і отримали нові приємні враження.

Коли одна мрія збулася – відправляйся за новою!             

 

Прес-служба  прокуратури Черкаської області

 

   

   

   

   

   

   

      

кількість переглядів: 2365