Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
16.11.2018

На Черкащині правоохоронцями припинено незаконну діяльність організованого угруповання наркоторговців

Прокуратурою Черкаської області здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом незаконного виготовлення, придбання, зберігання з метою збуту та збуту наркотичних засобів та психотропних речовин групою осіб, за ознаками вчинення ними кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 307 КК України.

У рамках здійснення досудового розслідування в зазначеному провадженні  15.11.2018, за процесуального керівництва прокуратури Черкаської області працівниками Головного управління Національної поліції в Черкаській області та Управління Служби безпеки України в Черкаській області проведено ряд обшуків за місцем проживання жителів м. Канів і Канівського району, за результатами яких у приватному володінні та гаражі виявлено психотропну речовину – амфетамін, обіг якої обмежено, особливо-небезпечний наркотичний засіб – канабіс, прекурсори для виготовлення психотропних речовин, обладнання, пристосоване для фасування таких речовин, а також грошові кошти. Наразі маса вилучених речовин встановлюється експертами.

У порядку ст. 208 КПК України затримано 3 зловмисників, які обґрунтовано підозрюються у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 307 КК України. На цей час готуються процесуальні документи для обрання їм запобіжних заходів.

Довідково: санкцією ч. 2 ст. 307 КК України передбачено покарання у вигляді позбавленням волі на строк від 6 до 10 років з конфіскацією майна.

Прес-служба прокуратури Черкаської області

   

кількість переглядів: 1898