Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
18.10.2018

Директора комунального підприємства «Служба утримання будинків» притягнуто до адміністративної відповідальності за порушення вимог антикорупційного законодавства

Органи прокуратури області принципово відстояли свою правову позицію під час судового розгляду справи про адміністративні правопорушення, пов’язані з корупцією, за ч.ч. 1, 2 ст. 172-7 (порушення вимог щодо запобігання та врегулювання конфлікту інтересів) КУпАП, стосовно директора одного з комунальних підприємств Черкаської міської ради (КП «Служба утримання будинків»).

Установлено, що посадовець, не повідомивши безпосереднього керівника, вчинив дії в умовах реального конфлікту інтересів щодо закупівлі упродовж 2017 року електрообладнання у свого сина.

За принципової позиції прокурора Придніпровським районним судом м. Черкаси 18.10.2018 директора комунального підприємства визнано винуватим у вчиненні інкримінованих правопорушень та накладено адміністративне стягнення у вигляді штрафу розміром 3 400 грн. На цей час рішення не набрало законної сили.

 

Прес-служба  прокуратури Черкаської області

кількість переглядів: 2761