Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
11.10.2018

За підозрою в умисному вбивстві жителя м. Сміла арештовано військовослужбовця військової частини

Смілянською місцевою прокуратурою здійснювалося процесуальне керівництво в кримінальному провадженні, розпочатому за фактом умисного вбивства жителя м. Сміла, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Завдяки вжитим слідчим (розшуковим) заходами, особу, причетну до вчинення вказаного злочину, встановлено та затримано. Ним виявився  військовослужбовець військової частини м. Сміла Черкаської області, якому повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 115 КК України та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Наразі слідчим відділом Смілянського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Черкаській області проводяться всі необхідні слідчі (розшукові) та процесуальні дії, спрямовані на повне, всебічне та неупереджене дослідження всіх обставин провадження.

У відповідності до вимог ст. 216 КПК України прокурорський нагляд у формі процесуального керівництва передано військовій прокуратурі Черкаського гарнізону Центрального регіону України.

Довідково: за вчинення вказаного кримінального правопорушення передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.

Прес-служба  прокуратури Черкаської області

кількість переглядів: 2440