Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
11.10.2018

До суду скеровано обвинувальний акт стосовно інспектора Черкаського слідчого ізолятора, який намагався збути ув’язненим наркотичні засоби

За наслідками досудового розслідування прокуратурою Черкаської області 10.10.2018 скеровано до суду обвинувальний акт стосовно інспектора відділу режиму і охорони державної установи «Черкаський слідчий ізолятор».

Вказана особа обвинувачується у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 307 (незаконне придбання, зберігання, з метою збуту, а також незаконний збут особливо небезпечних наркотичних засобів у місця позбавлення волі) Кримінального кодексу України.

Досудовим розслідуванням установлено, що обвинувачений придбав, зберігав, з метою збуту та переніс на територію державної установи «Черкаський слідчий ізолятор» особливо небезпечні наркотичні засоби – канабіс та смола канабісу, а також наркотичний засіб – метадон з метою подальшого його збуту особам, які утримуються під вартою, але був викритий працівниками правоохоронних органів.

Довідково: за вчинене особі загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 6 до 10 років з конфіскацією майна.    

 

Прес-служба  прокуратури Черкаської області

 

кількість переглядів: 2233