Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
11.06.2018

До суду скеровано обвинувальний акт стосовно колишнього правоохоронця, який вчинив смертельну ДТП

За наслідками досудового розслідування прокуратурою області скеровано до Золотоніського міськрайонного суду обвинувальний акт стосовно колишнього працівника Чорнобаївського РВ УМВС України в Черкаській області за вчинення злочину, передбаченого ч. 2 ст. 286 (порушенні правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило смерть потерпілого) Кримінального кодексу України.

Колишній правоохоронець обвинувачується в тому, що у вересні 2015 року, керуючи автомобілем у стані алкогольного сп’яніння, рухаючись на автодорозі в напрямку від м. Черкаси до м. Золотоноша, виїхав на праве узбіччя дороги й, порушуючи Правила дорожнього руху України, допустив виїзд керованого ним автомобіля за проїзну частину та з’їхав у кювет, де відбулося зіткнення автомобіля з деревом, внаслідок чого пасажир автомобіля загинув на місці дорожньо-транспортної пригоди.

Довідково: за вчинене особі загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 8 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3 років.
 

Прес-служба  прокуратури Черкаської області

кількість переглядів: 2215