Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
26.09.2017

Прокуратурою розпочато досудове розслідування за фактом службової недбалості, що призвела до порушень в освітньому процесі

Органами прокуратури області вивчено обставини перебування в аварійному стані частини будівлі одного з навчальних закладів області.
Установлено, що незважаючи на наявність пошкоджень приміщення, адміністрацією навчального закладу та відповідальними особами територіального відділу освіти не вжито належних заходів з метою виявлення та усунення причин відповідних пошкоджень. Натомість складено акт прийому готовності школи до навчального року.
У подальшому це перешкодило ефективній організації освітнього процесу. 
З метою повноти та об’єктивності з’ясування обставин події органами прокуратури забезпечено прийняття рішення в порядку, передбаченому кримінальним процесуальним законодавством.
Так, за вказаним фактом прокуратурою внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 367 (службова недбалість) Кримінального кодексу України.
Здійснення досудового розслідування в зазначеному кримінальному провадженні доручено Черкаському районному відділенню Черкаського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Черкаській області.
На цей час розслідування триває, вживаються заходи, спрямовані на всебічне та повне дослідження всіх обставин справи, хід слідства взято на контроль Черкаською місцевою прокуратурою.
Прес-служба  прокуратури Черкаської області
кількість переглядів: 2399