Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
13.02.2023

На Золотоніщині засуджено місцевого жителя, який вчинив ряд злочинів у сфері обігу наркотичних засобів та психотропних речовин

За процесуального керівництва прокурорів Золотоніської окружної прокуратури судом засуджено жителя Золотоніщини до позбавлення волі за вчинення кримінальних правопорушень, пов’язаних із зберіганням без мети збуту наркотичних та психотропних речовин, а також вирощування рослин конопель (ч.ч.1, 2 ст. 309 та ч. 2 ст. 310 КК України).
Прокурором у суді доведено, що житель одного з сіл Золотоніського району, який раніше притягувався до кримінальної відповідальності за злочини проти власності, незаконно зберігав у власному помешканні наркотичні засоби та психотропні речовин. Крім цього, у ході  обшуків за місцем його проживання викрито факт вирощування рослин конопель.
Вироком суду обвинуваченого визнано винним у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.ч. 1, 2 ст. 309 та ч. 2 ст. 310 КК України, та призначено покарання у вигляді 3 років 2 місяців позбавлення волі.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину й не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Пресслужба Черкаської обласної прокуратури

 

кількість переглядів: 573