Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
06.12.2022

До 10 років позбавлення волі загрожує 24-річному черкащанину за наркозлочин

Черкаською окружною прокуратурою скеровано до суду обвинувальний акт стосовно 24-річного жителя Черкас, який вчинив кримінальне правопорушення, передбачене ч. 2 ст. 307 КК України, - незаконне придбання, зберігання з метою збуту особливо небезпечного наркотичного засобу.
За даними слідства зловмисник придбав задля подальшого збуту особливо небезпечний наркотичний засіб – канабіс, який зберігав при собі, а також у прихованих місцях у формі «закладок». У подальшому працівниками поліції було вилучено майже 102 г канабісу.
Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювалося слідчими СВ Черкаського РУП ГУНП України в Черкаській області.
Санкцією зазначеної статті Кримінального кодексу України передбачено покарання у вигляді позбавлення волі від шести до десяти років з конфіскацією майна.
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Пресслужба Черкаської обласної прокуратури

кількість переглядів: 759