Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
15.11.2022

5 років проведе за ґратами 25-річний черкащанин, який в умовах воєнного стану намагався вкрасти алкоголь з магазину

Черкаською окружною прокуратурою підтримано публічне обвинувачення у кримінальному провадженні за обвинуваченням 25-річного черкащанина, який в одному із магазинів міста в умовах воєнного стану намагався вкрасти алкоголь (за ч. 2 ст. 15, ч. 4 ст. 185 КК України).
Так, раніше судимий за вчинення корисливих злочинів чоловік, не зупиняючись на скоєному, зайшов до одного з магазинів міста Черкаси і взяв на полиці алкогольний напій та, оминувши касову зону, не сплатив за товар, і вже при виході з приміщення був затриманий співробітниками магазину.
Суд, врахувавши зібрані в ході досудового розслідування докази, а також попередні судимості, визнав винним чоловіка в інкримінованому кримінальному правопорушенні та призначив покарання у вигляді 5 років 1 місяця позбавлення волі.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.


Пресслужба Черкаської обласної прокуратури

кількість переглядів: 781