Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
07.11.2022

За збут психотропів перед судом постане 28-річна черкащанка

Черкаською окружною прокуратурою скеровано до суду обвинувальний акт стосовно 28-річної черкащанки, яка вчинила кримінальне правопорушення, передбачене ч. 2 ст. 307 КК України – незаконне придбання, зберігання психотропної речовини з метою збуту та незаконний збут психотропної речовини, будучи особою, яка раніше вже вчинила злочин, передбачений ст. 309 КК України.  
За даними слідства зловмисниця, яка раніше вчинила злочин у сфері незаконного обігу наркотичних засобів та психотропних речовин, придбала задля подальшого збуту психотропну речовину – амфетамін, частину якої в подальшому збула іншим особам, а решту зберігала при собі.
Підозрюваній обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.
Досудове розслідування в кримінальному провадженні здійснювалося слідчими СВ Черкаського РУП ГУНП України в Черкаській області.
Санкцією зазначеної статті Кримінального кодексу України передбачено покарання у вигляді позбавлення волі строком від шести до десяти років з конфіскацією майна.
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Пресслужба Черкаської обласної прокуратури

кількість переглядів: 662