Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
05.09.2022

Зухвалий грабіж – злочинцю повідомлено про підозру

За процесуального керівництва прокурорів Черкаської окружної прокуратури слідчими Черкаського РУП ГУНП в Черкаській області повідомлено про підозру особі за фактом відкритого викрадення чужого майна, вчиненого в умовах воєнного стану (ч. 4 ст. 186 КК України).
За версією слідства зловмисник, перебуваючи поруч з одним із житлових будинків в м. Черкаси, зірвав з шиї жінки похилого віку золотий ланцюжок з підвіскою у вигляді хрестика та втік з місця події. Після чого потерпіла одразу звернулася в поліцію.
Завдяки злагодженим діям працівники Черкаського районного управління поліції особу злочинця оперативно встановили та затримали. Ним виявився 42-річний місцевий житель.
Наразі досудове розслідування триває.
Санкція ч. 4 ст. 186 Кримінального кодексу України передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до десяти років.
 
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.


Пресслужба Черкаської обласної прокуратури

 

кількість переглядів: 879