Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
18.04.2022

Прокуратурою скеровано до суду обвинувальний акт стосовно грабіжника

За процесуального керівництва Черкаської окружної прокуратури завершено досудове розслідування та направлено до суду обвинувальний акт стосовно раніше неодноразово судимого мешканця міста Черкаси, який вчинив кримінальне правопорушення, передбачене ч. 4 ст. 186 КК України – грабіж, вчинений в умовах воєнного стану.

Досудовим розслідуванням встановлено, що у березні поточного року в м. Черкаси підозрюваний, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, підійшов до раніше незнайомої йому жінки, яка в цей час розмовляла по телефону, та наніс останній два удари кулаком правої руки в обличчя, а коли потерпіла впала на асфальтове покриття, вихопив із її рук мобільний телефон. Після цього підозрюваний з місця вчинення злочину зник.

Досудове розслідування здійснювалось слідчими СВ Черкаського РУП ГУНП України в Черкаській області.
Вжитими заходами особу злочинця встановлено, оголошено про підозру за ч. 4 ст. 186 КК України та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Примітка, відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Пресслужба Черкаської обласної прокуратури

 

кількість переглядів: 204