Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
18.03.2022

Колективу Черкаської обласної прокуратури представлено нового керівника (ФОТО)

У п’ятницю, 18 березня 2022 року, колективу Черкаської обласної прокуратури  представлено нового керівника – Дмитра Пархоменка.

Очільник обласної прокуратури висловив подяку за довіру, яка йому надана у цей непростий для країни час, та запевнив, що докладе максимум зусиль для ефективного виконання поставлених завдань.

Ним зазначено, що в мовах сьогодення пріоритетним напрямом роботи органів прокуратури Черкащини в умовах воєнного стану – документування злочинів, пов’язаних із воєнним конфліктом та збройною агресією Російської Федерації. Попри це стан досудового розслідування та судового розгляду інших кримінальних проваджень не повинен залишатися поза увагою у прокурорів.  

Дмитро Петрович запевнив, що Черкаська обласна прокуратура продовжить реалізувати всі конституційні функції, залишаючись надійним тиловим регіоном України.

Довідково: Дмитро Пархоменко народився 1982 року у м. Черкаси.

У 2004 році закінчив Національну юридичну академію України імені Ярослава Мудрого.

Свою  трудову діяльність в органах прокуратури розпочав у 2004  році  та проходив службу на посадах слідчого, старшого слідчого військової прокуратури Ялтинського та Севастопольського гарнізонів, помічника військового прокурора Севастопольського та Феодосійського гарнізонів Військово-Морських сил України, прокурором відділів прокуратури Кримського регіону України.

У подальшому з 2014 року працює в органах прокуратури Черкаської області. При цьому обіймав керівні посади в органах Черкаської обласної прокуратури.

Пресслужба  Черкаської обласної прокуратури

                      

 

кількість переглядів: 117